300 kol skladem na prodejně v Kostelci nad Orlicí a k tomu plno doplňků a příslušenství.
Mezi koly se pohybujeme přes 30 let. Prodejnu provozujeme od roku 1991.
Doprava ZDARMA od 500 Kč. Zasíláme přes Zásilkovnu a Českou poštu

Kross Lea Mini 3.0 Light White/Pink/Violet

Kross
8 790,00 Kč
S DPH
Počet
Momentálně nedostupné - Termín dodání na dotaz


nebo 4 x 2197,- Kč s

KROSS Lea MINI 3.0 SR

Cyklistika je úžasný sport, bez ohledu na to, na jaké úrovni se provozuje. Nejnapínavější se samozřejmě mohou zdát závody světového poháru, kde soutěží nejlepší cyklisté z celého světa. Pro nás jsou však stejně vzrušující, ne-li ještě více, první krůčky těch nejmenších cyklistů, kteří závodí na horských kolech. Nejen proto jsme vytvořili KROSS Lea Mini 3. - výkonné horské kolo pro děti. Duši sportovce můžete ve svém dítěti probudit již dnes.

XC KOLO PRO NEJMENŠÍ

KROSS Lea Mini 3.0 je horské kolo pro mladé cyklisty, kteří dělají své první krůčky v soutěžních disciplínách. Pro snazší překonávání prudkých stoupání je „Lea“ osazena kvalitní zadní přehazovačkou Sunrace RDM36, která nabízí šest převodů. Díky širokému rozsahu volnoběhu je možné bez problémů překonat jakýkoli terén. Nejen proto je KROSS Lea Mini 3.0 vybaven volnoběhem Sunrace MFM2A s rozsahem 14-28 zubů. Pro plnou kontrolu nad kolem v jakémkoli terénu jsme jej vybavili vysoce kvalitními brzdami V-brake a brzdovými páčkami, které jsou přizpůsobené dětským rukám. Díky tomu se vaše dítě vyhne nepřirozenému natahováa Mini 3.0 vybaveno kvalitním sedlem Velo VL-5093 a gripy Herrmans, které zabrání únavě rukou při jízdě po lesních cestách. Pro ještě lepší zážitek z jízdy, jsme kolo vybavili 20 palcovými ráfky s 1,9 palcovými plášti Mitas Scylla. Tyto pneumatiky poskytnou vynikající přilnavost i v těch nejnáročnějších podmínkách.

TECHNOLOGIE PODPORUJÍCÍ VÝVOJ DÍTĚTE

KROSS Lea Mini 3.0 byl navržen s myslí o dětech, které chtějí začít své dobrodružství na horském kole. Nejen proto jsou rám i vidlice vyrobeny z kvalitního hliníku. Díky tomu je kolo nejen velice lehké, ale také extrémně výdržné. Speciální lak se bude vašemu dítěti dozajista líbit. Granátovo-modrý lak je vysoce odolný proti poškrábání a díky vysoce lesklé povrchové úpravě poskytuje jedinečný estetický zážitek.

Parametry

Vidlice:
ocelová
Pláště:
Rubena V75 Scylla (20"x1.9")
Brzdy:
V-brake
Rám:
Aluminium Performance
Počet převodů:
1x6
Přehazovačka:
Sunrace RDM36
Velikost kol:
20

5 doporučujeme i toto zboží